Ethiek Revolutie e-festival

Programma pagina


Welke webinars kom jij volgen?

Programma

17-25 februari 2024

Met een gratis kaartje kan je tijdens het e-festival alle live webinars en opnames bekijken.
(Je hoeft je niet voor elk webinar apart aan- of af te melden. Je bent gewoon welkom aan te sluiten wanneer het jou uitkomt.)


Met een Vriendenkaartje kan je alle opnames ook na het e-festival nog een jaar lang terugkijken. Ook ontvang je toegang tot exclusief bonusmateriaal: onze Vrienden Extra's. Én je kunt tijdens het e-festival meedoen aan de exclusieve Groepscoaching & de Meet & Greet.

Ontdek hier alles over het Vriendenkaartje.

Wil je het blokkenschema uit printen? Klik hier voor de zwart-wit versie.

Zaterdagavond 17 februari 2024, 19:30-20:30/21:00 uur

Openingsceremonie

 • Verbinding & Community
 • Vliegende start van je festival
 • Elisa van de Schoot

  Elisa van de Schoot is initiator en host van het Ethiek Revolutie e-festival.

  Tijdens de feestelijke opening doe je veel kennis en inspiratie op:

  Wat is 'de Ethiek Revolutie' eigenlijk? En wat zijn de laatste ontwikkelingen van onze organisatie?

  Ook geeft Elisa praktische aanwijzingen. Over hoe het e-festival werkt en hoe je er het meeste voor jezelf uit kunt halen.

  En dat allemaal te midden van een prachtige community van mensen die net als jij iets goeds willen betekenen voor de wereld.

  Zondagochtend 18 februari 2024, 11:00-12:00/12:30 uur

  Zelfvergeving - heel worden na spijt

 • Geluk & welzijn
 • Zachtheid & heelheid
 • Susana Rusch Garcia 

  Susana Rusch García is Internationaal Gecertificeerd Trainer Nonviolent Communication.

  Heb je ooit iets gedaan, gezegd of gedacht waar je spijt van hebt? Waarover je je nu nog schuldig voelt?

  Laat je begeleiden in een krachtig proces van rouw en zelfvergeving. Ontdek welke behoeften je niet vervulde - door te doen wat je deed. En welke behoefte je eigenlijk had willen vervullen, hoe knullig ook maar. Herinner je de heelheid die je bent, en de zachtheid, door beide delen van jezelf te erkennen en omarmen.

  Zondagmiddag 18 februari 2024, 15:00-16:00/16:30 uur

  Vergroot je handafdruk, voer een klimaatgesprek

 • Praktische vuistregels
 • Maak jouw gesprekken impactvol
 • KlimaatGesprekken: Vivian Nijholt

  Vivian Nijholt is als klimaatcoachopleider verbonden aan KlimaatGesprekken.

  Weleens goede voornemens gemaakt? Tussen een voornemen hebben en uitvoeren zit een gat. Hoe komt dat? Welke factoren spelen een rol?

  In dit webinar gaan we in op de factoren die nodig zijn voor gedragsverandering. Hoe belangrijk is een goed gesprek daarin? We geven je natuurlijk ook de vuistregels voor het voeren van een goed klimaatgesprek. Zodat jij niet alleen aan de slag kunt met het verkleinen van je voetafdruk, maar vooral ook met het vergroten van je duurzame handafdruk.

  Zondagavond 18 februari 2024, 19:30-20:30/21:30 uur

  100 x effectiever doneren

 • Beter worden in goed doen
 • Goed gevoel door impactvollere donaties
 • Stichting Doneer Effectief: Bram Schaper

  Bram Schaper studeerde Informatica en Bedrijfskunde met als afstudeerrichting toegepaste gedragsanalyse.  Hij is directeur van de stichting Doneer Effectief.

  86% van de huishoudens geeft aan minstens één goed doel. Goed mogelijk dat je ook nieuwsgierig bent naar geld doneren. Of dat je wilt weten wanneer het geld goed besteed wordt.


  In dit webinar ontdek je hoe je met een donatie aantoonbaar wereldproblemen kan helpen oplossen. Welke goede doelen bereiken het meest voor de gegeven euro? En, hoe bepaal je dat? Leer beter worden in goed doen. Omdat ook geld dat je weggeeft, je maar één keer uit kan geven.

  Maandagochtend 19 februari 2024, 11:00-12:00/12:30 uur

  Samen tegen etnisch profileren

 • Reality check
 • Deel zijn van de oplossing
 • Control Alt Delete: Jair Schalkwijk 

  Jair Schalkwijk stond als samenwerkingspartner aan de wieg van Controle Alt Delete, de organisatie die zich inzet voor eerlijke en effectieve wetshandhaving.

  Iedereen is gelijk voor de wet. Dat is een belangrijk uitgangspunt in Nederland. Ook de politie moet zich hieraan houden. Dat gaat niet altijd goed: Nederlandse agenten maken zich schuldig aan etnisch profileren.

   

  In dit webinar neemt Jair Schalkwijk van de organisatie Controle Alt Delete je mee in dit onderwerp. Hij legt uit hoe je kunt samenwerken om de politie te verbeteren.

  Maandagmiddag 19 februari 2024, 15:00-16:00/16:30 uur

  Gun jezelf gezondheid

 • Gezondheid voor jezelf en jouw omgeving
 • Hoe verstandige  keuzes te maken
 • Jaap Seidell

  Jaap Seidell is hoogleraar voeding en gezondheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in de preventie en gezondheidszorg van obesitas.

  Zou jij graag vaker verstandigere keuzes willen maken op het gebied van gezondheid? Misschien vaker fastfood laten staan, vaker suikervrij eten, of meer lichaamsbeweging in je dag plannen? Verstandige keuzes zijn belangrijk, maar niet altijd gemakkelijk. Jaap Seidell, internationaal expert op het gebied van voeding en gezondheidszorg, pleit in dit webinar voor een ethisch preventiebeleid. Een beleid wat het belang van individuele keuzevrijheid erkent, terwijl het tegelijkertijd streeft naar collectieve gezondheidsbescherming. 

  Laat je inspireren om gezonde keuzes te maken!


  Maandagavond 19 februari 2024, 19:30-20:30/21:30 uur

  Veganisme: De enorme impact van een geweldloos leven

 • Inspiratie en motivatie
 • Maak grote impact
 • Nederlandse Vereniging voor Veganisme: Emile Dingemans

  Emile Dingemans was 5 jaar voorzitter van de NVV. Sinds 2023 is hij lid van de Adviesraad van de Vegan Student Association Netherlands.

  Veganisme is de snelst groeiende sociale beweging. Veganisten respecteren alle voelende wezens en streven er naar deze niet te gebruiken. Deze visie op een geweldloze samenleving die geen dieren gebruikt, blijkt een cruciale bijdrage te kunnen leveren aan onze persoonlijke gezondheid, de oplossing voor het klimaatprobleem en gelijkheid op aarde.

  Dinsdagochtend 20 februari 2024, 11:00-12:00/12:30 uur

  Stand up voor Straatintimidatie

 • Voel je veilig en sterk
 • Samen
 • Fairspace: Simone de Jonge 

  Simone de Jonge is sinds 2017 vrijwilliger en trainer bij Fairspace sinds. Ze gelooft dat alle (kleine) beetjes helpen, want ieder individu kan een bijdrage leveren aan een veiliger openbare ruimte voor iedereen. 

  Helaas krijgen nog steeds veel mensen te maken met verschillende vormen van straatintimidatie. Het is noodzakelijk om samen hier tegen op te staan en cultuurverandering tot stand te brengen.


  In de webinar Stand up tegen straatintimidatie leren deelnemers hoe ze veilig kunnen ingrijpen als ze getuige zijn van grensoverschrijdend gedrag en straatintimidatie.

  Dinsdagmiddag 21 februari 2024, 15:00-16:00/16:30 uur

  Koop een betere wereld *

 • Weten wat eerlijke aankopen zijn
 • impact maken
 • Karen Kammeraat 

  Karen Kammeraat is voorzitter van Stichting Fairtrade Gemeente Nederland en van Arisa, ze heeft Stichting EerlijkWinkelen opgericht en schreef het boek ‘Gewoon Goed; jouw koopgids voor een mooiere wereld’.

  Hoe kun je met winkelen en boodschappen doen bijdragen aan een mooiere en eerlijkere wereld? Het webinar geeft antwoord op vragen als: Welke duurzame afwegingen kun je maken en hoe doe je dat? Hoe herken je producten die bijdragen aan een mooiere wereld? Waar vind je ze? De nadruk van het webinar ligt op de impact die jouw aankopen hebben op inkomens van mensen in ontwikkelingslanden, waar een groot deel van onze producten vandaan komt.

  * Omdat er onverwachts een spreker uitviel, hebben we besloten dit gat in het programma op te vullen met het webinar dat Karen Kammeraat vorig jaar verzorgde. 


  Dinsdagavond 20 februari 2024, 19:30-20:30/21:30 uur

  Goed bedoeld - Valkuilen van de Wereldverbeteraar 

 • Weten wat écht impact maakt 
 • Weten wat je kunt laten
 • Stijn Bruers

  Stijn Bruers is doctor in de natuurkunde en de moraalfilosofie, master in de beleidseconomie en wetenschappelijk medewerker economie aan de KULeuven. Hij is medeoprichter en voorzitter van Effectief Altruïsme België, en auteur van boeken over activisme, ethiek, dierenrechten en effectief altruïsme. 

  Iedereen zegt wel dat het beter is voor het milieu als je voedsel in glasverpakking koopt. Of dat je beter de trein kan nemen dan het vliegtuig. Maar is dat echt zo?

  Het goede doen kost soms veel denk- en uitzoekwerk. Gelukkig heeft moraalfilosoof, onderzoeker en auteur Stijn Bruers van alles voor ons uitgezocht. Elisa interviewt hem over de misvattingen en de handige tips. 

  Laat je mee op reis nemen langs verrassend scherpe zienswijzen, die je wereld op de kop zetten.

  Woensdagochtend 21 februari 2024, 11:00-12:00/12:30 uur

  Bruggen bouwen in de politiek

 • Van verdeeldheid naar verbinding
 • Laat je verrassen!
 • Met: Connie Brouwer (ChristenUnie) & Maartje Vermeulen (Groen Links) en Dirk-Jan van Vliet (D66).

  Connie Brouwer is gemeenteraadslid en fractievoorzitter van de ChristenUnie (De Bilt).
  Maartje Vermeulen is docent Ethiek en Recht bij de Hogeschool Utrecht en betrokken bij het lectoraat Toegang tot Recht. Sinds maart 2022 zit ze in de Utrechtse Gemeenteraad op thema’s als onderwijs en ruimtelijke ordening.
  Dirk jan is raadslid namens D66 in Utrecht, met o.a. de portefeuilles cultuur, sekswerk en ruimtelijke ordening, en werkt daarnaast voor het wetenschappelijk bureau van D66, de Mr. Hans van Mierlo Stichting. 

  Politiek is van belangrijke invloed op hoe we dagelijks samenleven in deze wereld. Het kan oorlogen creëren, maar ook vrede. Armoede, maar ook welvaart. Verwaarlozing, maar ook zorg.

  Zou het beter zijn minder polarisatie te veroorzaken? En beter samen te werken in de politiek? Maar hoe dan?

  In dit verrassend verbindende gesprek gaan een aantal totaal tegengestelde partijen met elkaar in gesprek.

  We sluiten af met praktische tips voor jou als kijker.

  Woensdagmiddag 22 februari 2024, 15:00-16:00/16:30 uur

  Zelfstandig ondernemer? Hoe onderneem je duurzaam? 

 • Leer duurzamer ondernemern
 • Voldoening 
 • Hans Snel 

  Hans Snel is zelfstandig marketing expert. Met zijn bedrijf Nectar Marketing helpt hij bij het versnellen van klimaat-oplossingen. In 2016 heeft hij met negen andere zelfstandigen Happy Planet Professionals opgericht, een vereniging van zelfstandige ondernemers die de positieve impact op mens, maatschappij en planeet prioriteit geven. 

  Als er wordt gesproken over koplopers in de 'nieuwe economie', wordt er al snel gekeken naar bedrijven als Triodos Bank, Patagonia, Dopper en Fairphone. Maar waar sta jij als zelfstandig professional? Hoe duurzaam onderneem jij? In dit webinar neemt oprichter van Happy Planet Professionals, marketeer en duurzaam zzp'er in hart en nieren Hans Snel je mee in zijn verhaal over duurzaam ondernemen. Hij deelt wat duurzaam ondernemen voor hem inhoudt en hoe hij het handen en voeten geeft (en hoe jij dat ook kunt doen). Na het webinar kun je zelf aan de slag. Want we moeten vooral niet alleen naar de 'grote jongens' (blijven) kijken.


  Woensdagavond 21 februari 2024, 19:30-20:30/21:30 uur

  Rust in je huis, ruimte in je hoofd

 • Rust en overzicht
 • Tips voor natuur en klimaat
 • Nele Colle

  Nele Colle leidt het meest toonaangevende team van opruimcoaches in België en Nederland. Ook schreef ze twee boeken. 

  Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd? Een interactief webinar over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven.

  Een praktische lezing om bewuster te leven en te leren kiezen voor wat belangrijk is. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en handige, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren in je huis, maar ook in je hoofd.

  Donderdagochtend 22 februari 2024, 11:00-12:00/12:30 uur

  Veganisme voor beginners

 • Inspirerende én haalbare voorbeelden
 • Impact voor dier, milieu en gezondheid
 • Met: Nuray Seringöz Stadt, Tania Menten, Yvonne Bijkersma.

  Nuray Seringöz-Stadt is HeartMath trainer, Hart-,Brein,-& Darmtrainer, spreker en docent. Ze verzorgt stressreductie trainingen, Zingeving en workshops over voeding.
  Yvonne Bijkersma is oprichter van het online magazine: Vegalifestyle.nl.
  Tania Menten is bezielster van de website en Facebook pagina 'Wat vegans (w)eten'. Ook coacht Tania vegans richting actief veganisme.

  Misschien heb jij je voorgenomen om vaker plantaardig te eten? Of om volledig veganist te worden? En misschien… vind je dat lastig. Dan ben je niet de enige.

  Elisa interviewt ervaren vegans over hun reis. Het vallen en opstaan. En wat hen hielp om de stappen te zetten die ze wilden zetten.

  We geven tips voor beginners. Zodat jij straks met meer gemak jouw eigen voornemens kunt waarmaken. Goed voor dieren, de planeet én je eigen hart.

  Donderdagmiddag 22 februari 2024, 15:00-16:00/16:30 uur

  Kom tot vrede ondanks culturele verschillen

 • Van 'boos en alleen' naar 'begrip en vrede'
 • Betere relaties
 • Ali al Hadaui 

  Ali al Hadaui, oprichter en eigenaar van Koek en Ei Mediation heeft een achtergrond als beleidsadviseur mediationvaardigheden bij de rijksoverheid en als gedragswetenschapper. 

  Stel, je raakt betrokken in een conflict met iemand uit een andere cultuur. Hoe bepalend is jouw kijk op je eigen cultuur en jouw kijk op de cultuur van de ander, om tot vrede te komen? Nieuwsgierig geworden? Doe dan mee aan dit webinar!


  Donderdagavond 22 februari 2024, 19:30-20:30/21:30 uur

  Ontdek jouw Verborgen Impact

 • Check jouw verborgen impact
 • 5x Zo effectief verduurzamen
 • Think Big Act Now: Tessa Kramer

  Tessa Kramer werkt sinds 2015 als zelfstandige op het gebied van MVO en duurzaamheid en adviseert inmiddels al lange tijd zowel bedrijven als individuen hoe ze effectief kunnen verduurzamen. 

  Dit webinar neemt je mee in de wereld van de verborgen impacts van onze leefstijl. Op grote schaal vinden er verschillende negatieve impacts op onze aarde plaats. Deze hebben te maken met wat wij kopen, eten en hoe wij ons verplaatsen.

  We starten met een quiz, waarbij al snel duidelijk wordt dat niet alles is hoe het lijkt...

  Vervolgens gaan we de verborgen impacts van onze leefstijl herkennen en zullen we ze meenemen in onze overweging in wat wel en niet duurzaam is. Zo kunnen we wel 5 x zo effectief verduurzamen! Dat is pas slagkracht! En jij als mens, hebt ook diverse rollen met invloed... Ben jij ook zo benieuwd welke dat zijn?

  Vrijdagochtend 23 februari 2024, 11:00-12:00/12:30 uur

  Optimale Zelfzorg door Voice Dialogue: Een Reis naar Innerlijk Evenwicht

 • Zelfzorg en ontspanning
 • Plezier
 • Annette Weers 

  Annette Weers geeft sinds 1999 opleidingen en workshop voor persoonlijke ontwikkeling. De ingang kan de adem zijn, je intuïtie en energie of meer psychologisch zoals werken met deelpersoonlijkheden.

  Heb je weleens het gevoel gehad dat je gevangen zit in jezelf, gevangen in een rol of stemming die je je hele leven hebt gespeeld? Goed nieuws: Voice Dialogue kan je bevrijden! Onzekerheid, kritische gedachten, stress, perfectionisme en te veel van jezelf vragen kunnen soms de overhand nemen. Durf het verlangen te voelen dat jij zelf kunt bepalen hoe je je voelt en wat er zich in je hoofd afspeelt. Eenmaal bekend met Voice Dialogue word je weer meester over je stemmingen en delen. Het resultaat? Meer ontspanning, keuzevrijheid en plezier. Gun jezelf dit geschenk!

  Vrijdagmiddag 23 februari 2024, 15:00-16:00/16:30 uur

  Leef vanuit jouw licht voor wereldvrede

 • Bijdragen vanuit jouw positiviteit
 • Van machteloos naar vervuld
 • Meara Luz 

  Meara Luz begeleidt tienduizenden mensen op het spirituele pad naar een vervullend leven vol zelfvertrouwen, goede relaties en betekenisvol werk. Waardoor ze én zelf dolgelukkig worden, én elke dag groots bijdragen aan een betere wereld.

  Oorlogen lijken ver weg te gebeuren. En op grote schaal. Ze grijpen ons aan wanneer we de beelden op onze televisies zien. Maar we lijken machteloos te staan. Of… zouden we niet toch iets heel bijzonders kunnen betekenen?

  Spiritueel coach Meara Luz legt down-to-earth uit hoe ons eigen licht kan bijdragen aan wereldvrede. Elisa interviewt Luz over wat dat innerlijke licht is, en zal zeker niet vergeten de praktische HOE-vraag te stellen.

  Kom je laten inspireren!


  Vrijdagavond 23 februari 2024, 19:30-20:30/21:30 uur

  Maximaliseer jouw positieve impact op de wereld

 • Meer resultaat met dezelfde moeite
 • Pure inspiratie
 • Effectief Altruisme Nederland: Lisa Gotoh

  Lisa Gotoh is bestuurslid van Effectief Altruïsme Nederland en diplomaat bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.  

  80.000 uur van je leven besteed je aan werk. Een modale Nederlander behoort tot de rijkste 5,4 procent van de wereld. Er zijn talloze mogelijkheden om een positieve impact te maken.

  Ik stel jou vragen die je kunnen helpen met nadenken over hoe jij jouw impact kan maximaliseren. Bijvoorbeeld via effectief doneren, politieke belangenbehartiging, jouw carrière of door de impact van anderen te helpen vergroten. Ik deel mijn ervaring in de zoektocht naar de grootst mogelijke impact.

  Zaterdagochtend 24 februari 2024, 11:00-12:00/12:30 uur

  Leer je kind wijze keuzes te maken voor zichzelf en de wereld

 • Help je kind de juiste keuzes te maken
 • Zelfvertrouwen als ouder
 • Vida Niazian 

  Vida Niazian, ambassadeur van hoop en expert in karaktervorming, inspireert mensen om hun onuitputtelijke potentieel te benutten. Ze richt zich op het bouwen van een generatie met bewust goed gedrag, waarbij kinderen leren wijze keuzes te maken voor zichzelf, hun omgeving en de wereld. 

  Hoe raken we gemotiveerd tot het maken van juiste keuzes? Hoe kun je een kind leren om te bepalen wat een ‘goede’ keuze is?


  De keuzes die we maken, jong en oud, zijn sterk afhankelijk van de ontwikkeling van ons karakter. We duiken even in het fascinerende proces van karaktervorming. Zodat je leert hoe je kinderen kunt onderwijzen om met vertrouwen en een positief zelfbeeld keuzes te maken. Keuzevaardigheid is vandaag de dag cruciaal om je weg te vinden in een wereld vol mogelijkheden!

  Zaterdagmiddag 24 februari 2024, 15:00-16:00/16:30 uur

  Doe-Uurtje: Samen in actie

 • Eindelijk toekomen aan je voornemens
 • Direct impact; Goed gevoel!
 • Elisa van de Schoot

  Elisa van de Schoot is life coach, therapeut & humanistisch geestelijk verzorger binnen haar eigen online praktijk: Betekenisvol Leven. Haar missie is de wereld een gelukkigere plek maken.

  Heb jij ook honderd en één dingen die je wilt doen voor een betere wereld? Maar waar je de tijd nog niet voor hebt genomen? Zoals 'even' overstappen naar een duurzame energieleverancier. En "O ja, dat lieve berichtje dat ik wilde sturen aan dat zieke familielid".

  Zin in gezelligheid en de Kracht van Doen? Word een actieve wereldverbeteraar tijdens dit interactieve webinar. We gaan vooral lekker aan de slag. Sluit aan bij dit unieke webinar en maak een verschil!


  Zaterdagavond 24 februari 2024, 19:30-20:30/21:30 uur

  Goed doen als een superheldenspel

 • Moeiteloos goed doen vanuit plezier en spel
 • Ontdek de superheld in jou
 • Elisa van de Schoot

  Elisa van de Schoot is life coach, therapeut & humanistisch geestelijk verzorger binnen haar eigen online praktijk: Betekenisvol Leven. Haar missie is de wereld een gelukkigere plek te maken voor iedereen. 

  Kan je je soms niet tot je eigen goede voornemens zetten? Of doe je het wel, maar niet met plezier?

  In dit webinar zetten we een populaire strategie in om je eigen motivatie te versterken: Gamification.

  Elisa van de Schoot is life coach, humanistisch geestelijk verzorger en ethicus. Ze neemt je mee vanaf een psychologisch en filosofisch perspectief, naar de ontdekking van je eigen superheldenspel.

  Zondagochtend 25 februari 2024, 11:00-12:00/12:30 uur

  Neem je eigen plek in - de helende kracht van voorouders

 • Een goede voorouder zijn voor o.a. jouw (klein)kinderen
 • Kracht vinden bij jouw voorouders
 • Elvira van Rijn 

  Elvira van Rijn is facilitator voor spirituele groei, auteur, trainer, ontwikkelaar en oprichter van Maya wijsheid. Ze geeft workshops en trainingen aan wie lichter wil leven vanuit eigen kracht en wijsheid.

  De wereld heeft jou nodig zoals jij werkelijk bent. Het is belangrijker dan ooit om je eigen plek in te nemen. En daarover kunnen we veel leren van de Maya’s. Hun spirituele pad is gericht op een duurzame toekomst, vanuit verbinding met het verleden. Ze eren en vinden kracht bij hun voorouders. Ze zijn zich ook bewust van de impact die hun acties hebben op volgende generaties. Hoe kan de energie van je voorouders jou ondersteunen om je eigen plek in te nemen?

  Zondagmiddag 25 februari 2024, 15:00-16:00/16:30 uur

  De veranderkracht van zachtheid voor wereldverbeteraars

 • Leer veranderen vanuit zachtheid
 • Samen de wereld verbeteren
 • Gieke Buur

  Gieke Buur is psycholoog, veranderkundige maar vooral sociaal ondernemer. Ze werkt aan landelijke projecten waar taaie veranderingen centraal staan. 

  De grote maatschappelijke vraagstukken van nu zijn ingewikkeld en oncomfortabel. En zo groot dat je denkt: kan ik überhaupt wel íets doen wat een beetje impact maakt?

  Dat kan. Mits je zacht bent naar jezelf en verzacht naar anderen (want dit kan je niet alleen). En als je groot kan denken maar ook klein kan doen. En laat dat nou precies zijn wat je leert in dit webinar met een combi van ervaring, wetenschap en zelf doen.


  Zondagavond 25 februari 2024, 19:30-20:30/21:30 uur

  Sluitingsceremonie

 • Vier samen de inzichten en successen
 • Antwoord op: Hoe nu verder?
 • Elisa van de Schoot

  Elisa van de Schoot is initiator en host van het Ethiek Revolutie e-festival. 

  We sluiten het Ethiek Revolutie e-festival 2024 feestelijk af. 

  We vieren wat er mooi geweest is. Samen oogsten we de belangrijkste inzichten. En we vieren alle verbeteringen die we nu doorvoeren in onze levens. Op bijzondere wijze maken we die impact inzichtelijk.

  Alle losse eindjes worden gedicht. En daarna ben je er weer helemaal klaar voor een jaar ‘terug de wereld ingaan’. Tot de volgende Ethiek Revolutie in 2025!

  Waarom een Vriendenkaartje?

  Lees verder...

  Info & Help

  Waar kan je wat vinden? Techniek tips. En Meest Gestelde Vragen.

  Verantwoord Shoppen

  De shopaholic in jou verantwoord laten losgaan? Hier vind je onze tips voor duurzame producten, fair trade cadeautjes en nog veel meer. Je kunt bij deze goede webshops meteen bestellen mét e-festival korting.

  Vriendenkaartje

  Wil je nóg meer uit het e-festival halen? En ons steunen? Dat kan!

  Success message!
  Warning message!
  Error message!