Info & Help

Jij bent de held in ons verhaal. Welkom op het e-festival!

Veel Gestelde Vragen

Er gaat technisch iets mis met de webinar video of chatbox

De meeste technische problemen kunnen worden opgelost door:
- Jouw pagina te verversen (F5 drukken op pc).
- De pagina te openen in een andere browser (wij raden Google Chrome aan.  FireFox en andere browswers kunnen ook goed werken).
- Van apparaat te wisselen. PC's en laptops geven de minste problemen. Je kunt ook jouw telefoon of tablet proberen.

Problemen met geluid:
Hoor je geen geluid, of  is het geluid onverstaanbaar?
- Heb je zowel het geluid van jouw computer, als het geluid van het YouTube filmpje openstaan?
- Vaak helpt het om oortjes in te pluggen, zeker als het geluid anders te zacht klinkt. Headsets en koptelefoons kunnen vaak harder dan de speaker van jouw laptop, telefoon of tablet.

Problemen met internet:
Is jouw beeld en/of geluid schokkerig?
- Je kunt de kwaliteit van jouw internet checken op bijvoorbeeld deze webpagina. Jouw internet connectie is problematisch als jouw download- en uploadsnelheden onder 5 à 10 mbps zijn, of jouw 'ping'  hoger dan 100ms.
-Internet connecties werken het beste als je via een kabel verbonden bent. Neem dus een moment om die internetkabel jouw laptop in te steken. Heb je daar geen mogelijkheid toe? De WIFI ontvangst is het beste als je vlakbij de router / het modem zit. Ook ontvangt het ene apparaat gemakkelijker internet dan het andere apparaat, van apparaat wisselen kan dus ook de moeite waard zijn.
- Je kunt jouw internet ook nog verbeteren door alle andere openstaande browser tabs weg te klikken. Ook andere programma's die jouw internet gebruiken (zoals Skype, Netflix of Google Drive Sync) kan je uitschakelen of tijdelijk pauzeren.

Nog steeds problemen? Mail ons: info@ethiekrevolutie.nl

Waar vind ik het programma?

Klik hier voor de programma pagina.

Je kunt de programma pagina vinden in het menu en in de info mail die we je toesturen wanneer je je aanmeldt voor het e-festival. Nog niet aangemeld? Ontvang jouw gratis kaartje hier.

Moet ik me voor elk webinar apart aanmelden?

Je hoeft je niet voor elk webinar apart aan- of af te melden.

Met jouw gratis kaartje of Vriendenkaartje mag je gewoon direct alle webinars bijwonen. En kun je een keer niet? Geen enkel probleem, dan zien we je gewoon weer bij een volgend webinar.

Waar vind ik het webinar dat ik wil bekijken?

De link naar het webinar dat je wilt kijken, krijg je een uur voor de start van het webinar opgestuurd via een aankondigingsmailtje. In deze mailtjes staan onderaan de mail de webinars van de afgelopen dagen. Heb je je nog niet opgegeven voor een gratis kaartje? Klik hier voor de inschrijfpagina. Wil je ook na afloop van het live e-festival de opname nog terug kunnen kijken? Koop dan een Vriendenkaartje.

Elk webinar vindt plaats op een andere websitepagina. Klik dus altijd de juiste link in de e-mail aan die dat specifieke webinar aankondigt.

Ontvang je onze mails niet goed?
- Check dan eerst even in jouw spam, reclame en promoties folders (in jouw mailprogramma).
- Kan je ze nog steeds niet vinden? Dan kan het zijn dat er technisch iets misgaat en wij dit even aan het hulpteam van onze mailing software moeten doorgeven. Mail ons daarvoor: team@ethiekrevolutie.nl

Als je de e-mail niet ontvangen hebt en je wilt wel direct live meekijken, kan je ook altijd nog gebruik maken van de back-up link: www.ethiekrevolutie.nl/er-live. Die pagina verversen wij telkens met het eerstkomende webinar (deze link is dus minder geschikt voor het zien van opnames achteraf).

Tot wanneer kan ik de webinars gratis (terug)kijken?

Met een gratis kaartje kun je alle webinar opnames terugkijken tot het e-festival eindigt: 25 februari, 22:00 uur. De eindceremonie kan je nog één dag langer terugkijken, tot 26 februari 21:00 uur.

Met een Vriendenkaartje behoud je een heel jaar lang toegang tot alle opnames. Zo kun je ook na het e-festival alles rustig op je eigen tempo bekijken.

Ontdek hier alles over het Vriendenkaartje.

Ik ontvang jullie mails niet goed

Om onze mails te ontvangen, moet je je hebben opgegeven voor een gratis e-festival kaartje. Heb je je nog niet opgegeven voor een gratis kaartje? Klik hier voor de inschrijfpagina.

De mails die je zou moeten krijgen:
Wanneer je je aanmeld, krijg je een welkomst e-mail toegestuurd. Daarna krijg je ongeveer een uur voorafgaand aan elk webinar een mail ter aankondiging van dat webinar.

Ontvang je onze mails niet goed?
- Check dan eerst even in jouw spam, reclame en promoties folders (in jouw mailprogramma).
- Kan je ze nog steeds niet vinden? Dan kan het zijn dat er technisch iets misgaat en wij dit even aan het hulpteam van onze mailing software moeten doorgeven. Mail ons daarvoor: info@betekenisvolleven.eu

Als je een webinar e-mail niet ontvangen hebt en je wilt wel direct live meekijken, kan je ook altijd nog gebruik maken van de back-up link: www.ethiekrevolutie.nl/er-live. Die pagina verversen wij telkens met het eerstkomende webinar. 

Wat is het verschil tussen een gratis kaartje en Vriendenkaartje?

Met een gratis kaartje kan je deelnemen aan het e-festival totdat het festival afloopt na het laatste webinar (de eindceremonie). Superleuk. En je kunt ook gewoon alle webinar opnames terugkijken tot het e-festival eindigt (25 februari 22:00, met enige uitzondering de eindceremonie die tot 26 februari 21:00 te zien is).

Met een Vriendenkaartje kan je nog veel meer. Zo kun je alle opnames ook na het e-festival nog een jaar lang terugkijken,  ontvang je toegang tot exclusief bonusmateriaal: onze Vrienden Extra's. Én je kunt tijdens het e-festival meedoen aan eventuele exclusieve Vrienden Only webinars.

Mocht je een Vriendenkaartje Plus kopen, dat is het pas echt feest. Je ontvangt dan een waardebon van een duurzame webshop en ook ben je welkom op onze after party op locatie.

En boven alles... steun je met jouw Vriendenkaartje het Ethiek Revolutie e-festival financieel. Zodat we ook volgend jaar weer een fantastisch e-festival kunnen neerzetten dat de wereld een mooiere plek maakt.

Ontdek hier alles over het Vriendenkaartje en Vriendenkaartje Plus.

Tot wanneer kan ik een Vriendenkaartje kopen?

 • Early bird (80-100 euro korting)
  tot 17 feb 22:00
 • Mid-festival (50 euro korting)
  tot 25 feb 22:00
 • Normaal tarief
  vanaf 26 feb 22:00

Ontdek hier alles over het Vriendenkaartje, of bestel direct

Waar vind ik mijn Vriendenkaartje?

"Ik heb een Vriendenkaartje gekocht, maar hoe kan ik daar nu bij?"

Download jouw Vriendenkaartje uit de email
Nadat je het Vriendenkaartje kocht, heb je in jouw email een bevestigingsmail van jouw bestelling gekregen. Zoek dit mailtje op. Je vindt daarin de download link van het Vriendenkaartje. Het Vriendenkaartje is een PDF documentje waarin alle info staat die je nodig hebt.

Ik kan dat mailtje niet meer vinden
Waarschijnlijk is de titel van het mailtje: " Your Ethiek Revolutie order is now complete ". In de meeste mailprogramma's kan je de zoekfunctie gebruiken om het mailtje op te speuren. Eventueel zal je jouw spam map, of promoties map moeten openen, mocht de mail daar beland zijn.

De download lukt niet
Misschien heb je een over-actief anti-virus programma dat jou waarschuwt de PDF niet te downloaden. We beloven je plechtig dat we geen virussen in het Vriendenkaartje hebben gestopt ;-). Of misschien is de download wel gelukt, maar weet je niet waar op je telefoon die vervolgens op te speuren? In alle gevallen kan het helpen om de download te proberen op een ander apparaat. Switch bijvoorbeeld van je telefoon naar je computer of andersom.

Nog steeds problemen?
Twijfel niet om ons hulp te vragen op info@ethiekrevolutie.nl
We kunnen je hier zeker mee verder helpen. Mail ons bij voorkeur met het emailadres waarmee je het kaartje hebt gekocht, dan speuren wij jouw gegevens het makkelijkste op.

Ik wil een donatie doen, kan dat?

Dat kan!

Geef jouw donatie hier.

Hartstikke bedankt voor jouw steun!

Ik wil graag zelf iets bijdragen aan het Ethiek Revolutie e-festival

Wat leuk!

Lees het op deze pagina. Of lees hier verder:

Hoewel we open staan voor allerlei samenwerkingsvoorstellen, werken we op dit moment samen in de volgende vormen:

 • Sprekers
  Natuurlijk zijn er ieder jaar maar een beperkt aantal webinar plekken beschikbaar en doorgaans nodigen wij zelf de sprekers uit. Maar wie weet ben jij wel onze perfecte, volgende spreker. Pas jij ontzettend goed bij ons e-festival en wil je graag een keer onderdeel van de line-up zijn? Heb je wellicht zelfs al een idee waar jouw webinar precies over zal gaan? Laat het ons weten als je voldoet aan de volgende criteria:

  - Je bent inhoudelijk deskundig. 
  Laat ons graag weten welke studie- werk- of vrijwilligersachtergrond jouw in staat stelt een inhoudelijk goed en kloppend webinar te verzorgen.

  - Je hebt een publiek / following.
  Wees je er van bewust dat dit e-festival een co-creatie is, waarbij sprekers gewoonlijk bijdragen aan de promotie door hun eigen publiek uit te nodigen. Daarom geven wij de voorkeur aan sprekers met een bereik van minstens 500 personen. Laat ons dus ook meteen weten wat je voor het Ethiek Revolutie e-festival kan betekenen op dit gebied.

  - Je bent comfortabel met live video presentaties.
  Heb je al filmpjes op YouTube staan of geef je binnenkort een live webinar? Stuur ons gerust de link mee zodat we even kunnen kijken of jouw presenteervaardigheden aan onze standaard voldoen.


 • Sponsors
  Klopt het Ethiek Revolutie e-festival goed bij de missie van jullie bedrijf? En wil je graag door ons in het zonnetje gezet worden? Zodat de festivaldeelnemers een warme kennismaking krijgen met wat jullie bieden?
  Als sponsor steun je ons financieel. Zo helpen we elkaar. We gaan graag met jullie in gesprek.


 • Affiliates (promotie)
  Iedereen kan anderen uitnodigen voor dit e-festival. Maar alleen als affiliate deel je mee in de opbrengsten van de Vriendenkaartjes die zijn gekocht door jouw genodigden. Laat het ons weten als je dat wilt, dan geven wij jou jouw persoonlijke affiliate link. Geef graag ook aan wat jouw bereik is, pas vanaf 500+ is het namelijk zowel jouw als onze tijd en moeite waard.


 • Webshops
  Beheer jij een verantwoorde webshop die super goed bij de intentie van ons e-festival past? Tijdens het e-festival helpen wij de bezoekers om lekker schuldvrij te shoppen door hen een tijdelijke e-festival korting aan te bieden bij webshops zoals die van jou.


 • Vrijwilligers
  Onze engelen achter de schermen helpen mee met klantenservice en/of live assistentie bij de webinars.

  Klantenservice is via mail. En webinar assistentie houdt in: aanwezigheid in de chatbox + vragen uit het publiek ordenen en doorgeven (hier heb je geen webcam of microfoon voor nodig).

  In alle gevallen heb je geen voorkennis nodig, we trappen af met een gezellige instructie-meeting, en je kunt altijd hulp vragen of dingen opzoeken in onze compacte handleiding.

Overigens zijn de rollen vaak met elkaar te combineren, afhankelijk van jouw situatie en wensen. Zo kan je bijvoorbeeld spreker én vrijwilliger zijn.

Heb jij zin om bij te dragen? Mail jouw voorstel naar mirjam@ethiekrevolutie.nl

Waar gaan de opbrengsten heen?

Yes, wat een goede vraag. We hopen natuurlijk altijd dat een organisatie met hart voor de wereld, ook de juiste keuzes maakt over hun inkomsten.

In dit e-festival zit meer dan een half jaar voorbereidingstijd. Zonder financiën, helaas geen e-festival. Bij het Ethiek Revolutie e-festival streven wij ernaar om onze medewerkers een leefbaar loon uit te keren, en onze opbrengsten te delen met de stichtingen, sprekers en promoters met wie we werken.

Als stichting hebben wij geen winstoogmerk. Mochten we winst overhouden aan dit e-festival, dan investeren we dat in het opzetten van nieuwe Ethiek Revolutie festivals. Zodat de Ethiek Revolutie kan blijven uitbreiden!

Welke Ethiek Revolutie festivals willen wij nog in het leven roepen?

- We werken eraan een jaarlijks Kunst Revolutie festival laten plaatsvinden in Utrecht. Waar geëngageerde kunstenaars de harten van de bezoekers raken, en hen in beweging brengen op een inspirerende wijze.
- We willen een Ethics Revolution e-festival opzetten. Dit engelstalige e-festival lijkt gewoon op het Ethiek Revolutie e-festival dat jij al kent. Maar dit keer vooral gericht op de UK en Ierland.
- We willen nog veel meer Ethiek Revolutie e-festivals creëren. Het liefst voor elke taal- en tijdzone op deze aarde eentje.
Help je mee door ons te steunen?

Voor onze 2022, 2023 en 2024 edities hebben we financiële steun ontvangen van verschillende donateurs, vermogensfondsen, sponsors en partners. Hiervan werd enkel een vrijwilligersvergoeding uitgekeerd aan onze medewerkers.


Wil jij eraan bijdragen dat er volgend jaar weer een Ethiek Revolutie e-festival kan zijn?


- Koop hier jouw Vriendenkaartje
- Doe een donatie
- Nodig jouw bekenden uit voor dit e-festival (deel deze link: Ontvang hier jouw gratis kaartje voor het Ethiek Revolutie e-festival)
- Of kijk eens bij de vacatures of er iets tussen zit voor jou. We werken momenteel vooral met part-time vrijwilligers.

Success message!
Warning message!
Error message!