Team


Ontmoet Ons Organisatie Team

Monique Kwakman, directielid Stichting Ethiek Revolutie sinds 2023
Monique Kwakman

Vrijwilliger Visie, Brainstorming & Workshops

Monique is - door haar ervaring in het geven van trainingen over Effectief Altruïsme en het praktisch vertalen van deze filosofie  - een ster in het begrijpen en uitdragen van onze visie. Met hart voor mensen, ethiek en creativiteit ondersteunt ze onze teams die deze visie waarmaken. 

Tina Klumpen website beheer vrijwilliger bij Stichting Ethiek Revolutie
tina klumpen

Website beheer

Als vrijwilliger springt Tina soms in om ons te helpen wanneer de website alles anders doet dan verwacht. We mogen meegenieten van haar rijke werkervaring in websitebeheer.

Ruchi Tyagi

HR medewerker

Ruchi komt uit India, waar zij 6 jaar in HR werkte. Ze is enthousiast over de vrijwilligerscultuur in Nederland en helpt ons de juiste mensen te vinden om onze stichting te laten groeien. Met Ruchi kan je het al snel goed vinden. We vertouwen onze teams met liefde toe aan haar zorg en inzicht.

Gezocht: Directielid financieën & reglementen

Directielid

Bekijk onze vacature

Gezocht: vrijwilliger Directie ondersteuner

Assistent directeur

Ontmoet Ons Ethiek Revolutie e-festival Team

Mirjam den braven

Organisator

Mirjam is de engel achter de schermen die ervoor zorgt dat letterlijk alles klaar komt te staan voor wéér een fantastisch festival. Mirjam heeft het Ethiek Revolutie e-festival georganiseerd vanaf haar eerste editie in 2022. We kunnen ons bijna afvragen... of het e-festival er wel was geweest, zonder Mirjam?!

Festival vrijwilligers

Webinar assistenten

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar tijdens de live webinars. Ze verwelkomen en helpen deelnemers in de chatbox, en zorgen ervoor dat de gastsprekers de publieksvragen krijgen doorgespeeld.


Tot nu toe mogen we bedanken:

Sunny, Eline, Teddy, Mariska, Linda, Diégo, José, Steffi en Raven.

Elisa van de Schoot

Gezicht van het festival

Elisa is de bedenker en initiator van het festival. Na 2 jaar Mirjam te hebben ingewerkt, heeft Elisa inmiddels meer afstand genomen van het e-festival, omdat zij als voorzitter van de nieuwe stichting is aangetreden. Tot er meer personeel is gevonden, is Elisa nog wel vraagbaak bij ingewikkelde kwesties. Haar gezicht zullen we blijven zien, wanneer zij de webinars opent en de gastsprekers voorstelt aan het publiek.

Ontmoet Ons Kunst Revolutie festival Team

linde Brasem

Teamleider & organisator

Linde is kunstdocent en life coach. Ze zet haar enthousiasme en verbindende energie in bij ons festival.

mirjam den braven

Organisator

We hebben Mirjam de afgelopen jaren mogen leren kennen als een verantwoordelijke doorpakker met het hart op de goede plek. Ze versterkt nu ook ons tweede festival.

nina spa

Organisator

Nina's expertise is impact research, programma ontwikkeling en gastvrijheid. Nina heeft vanaf het eerste uur meegedacht en meegeholpen bij het vinden van de juiste kunstenaars. 

Gezocht: zakelijk leider

Zakelijk Leider

Festival vrijwilligers

Festival vrijwilligers

De vrijwilligers spelen een onmisbare rol in publieksbegeleiding, catering, het bewaken van de werken en ruimtes... en nog veel meer.

Wil je ook helpen? Bekijk onze vacatures.

Ontmoet Ons Bestuur

Elisa van de Schoot

Voorzitter

Elisa is ethicus, therapeut en onderneemster. Ze is de bedenkster en iniatiefneemster achter Stichting Ethiek Revolutie. Als voorzitter helpt zij de visie en het beleid vorm te geven. Ook houdt ze toezicht op onze voortgang.

bart-jan dokter

Secretares

Bart-Jan heeft ruime ervaring in het besturen van een stichting en organiseren van verbindende festivals en events. Vanuit zijn ervaring denkt hij mee over onderwerpen als administratie, organisatie, teamontwikkeling en inhoud.

myrthe de vries

Penningmeester

Myrthe heeft een achtergrond in wetgeving, consultancy en subsidies. Uiteraard deelt Myrthe onmisbare adviezen op deze gebieden met onze andere bestuursleden. Ze kijkt o.a. mee bij onze financiën, administratie, fondsenwerving en reglementen.

Lijkt het je leuk bij ons te komen werken?

Een gezellig team en bijdragen aan een betere wereld

Success message!
Warning message!
Error message!