Bijdragen aan het Ethiek Revolutie e-festival


De wereld verbeteren is een co-creatie.

Hoe doe jij mee?

Op welke manieren kan je bijdragen?

Wat leuk dat je ons e-festival wilt ondersteunen!

Hoewel we open staan voor allerlei samenwerkingsvoorstellen, werken we op dit moment samen in de volgende vormen:

 • Sprekers
  Natuurlijk zijn er ieder jaar maar een beperkt aantal webinar plekken beschikbaar en doorgaans nodigen wij zelf de sprekers uit. Maar wie weet ben jij wel onze perfecte, volgende spreker. Pas jij supergoed bij ons e-festival en wil je graag een keer onderdeel van de line-up zijn? Heb je misschien zelfs al een idee waar jouw webinar precies over zal gaan? Laat het ons weten als je voldoet aan de volgende criteria:

  - Je bent inhoudelijk deskundig. 
  Laat ons graag weten welke studie- werk- of vrijwilligersachtergrond jou in staat stelt een inhoudelijk goed en kloppend webinar te verzorgen.

  - Je hebt een publiek / following.
  Wees je er van bewust dat dit e-festival een co-creatie is, waarbij sprekers gewoonlijk bijdragen aan de promotie, door hun eigen publiek uit te nodigen. Daarom geven wij de voorkeur aan sprekers met een bereik van minstens 500 personen. Laat ons dus ook meteen weten wat je voor het Ethiek Revolutie e-festival kan betekenen op dit gebied.

  - Je bent comfortabel met live video presentaties.
  Heb je al filmpjes op YouTube staan, of geef je binnenkort een live webinar? Stuur ons gerust de link mee zodat we even kunnen kijken of jouw presenteervaardigheden aan onze standaard voldoen.


 • Sponsors
  Klopt het Ethiek Revolutie e-festival goed bij de missie van jullie bedrijf? En wil je graag door ons in het zonnetje gezet worden? Zodat de festivaldeelnemers een warme kennismaking krijgen met wat jullie bieden?

  Als sponsor steun je ons financieel. Zo helpen we elkaar. We gaan graag met jullie in gesprek.


 • Affiliates (promotie)
  Iedereen kan anderen uitnodigen voor dit e-festival. Maar alleen als affiliate deel je mee in de opbrengsten van de Vriendenkaartjes die zijn gekocht door jouw genodigden. Laat het ons weten als je dat wilt, dan geven wij jou jouw persoonlijke affiliate link. Geef graag ook aan wat jouw bereik is. Pas vanaf 500+ is het namelijk zowel jouw als onze tijd en moeite waard.


 • Webshops
  Beheer jij een verantwoorde webshop die goed bij de intentie van ons e-festival past? Tijdens het e-festival helpen wij de bezoekers om lekker schuldvrij te shoppen door hen een tijdelijke e-festival korting aan te bieden bij webshops zoals die van jou. Wij geven jou een plekje op onze website en nodigen de bezoekers ook via mail uit om een kijkje te nemen bij onze verantwoorde webshops.


 • Vrijwilligers
  Onze engelen achter de schermen helpen mee met klantenservice en/ of live assistentie bij de webinars.

  Klantenservice is via mail. En webinar assistentie houdt in: aanwezigheid in de chatbox + vragen uit het publiek ordenen en doorgeven (hier heb je geen webcam of microfoon voor nodig).

  In alle gevallen heb je geen voorkennis nodig. We trappen af met een gezellige instructie-meeting.

Overigens zijn de rollen vaak met elkaar te combineren, afhankelijk van jouw situatie en wensen. Zo kan je bijvoorbeeld spreker én affiliate zijn.

Heb jij zin om bij te dragen? Mail jouw voorstel naar mirjam@ethiekrevolutie.nl

Het Team

Mirjam den Braven, organisatrice Ethiek Revolutie e-festival

MIrjam den Braven

Organisator

mirjam@ethiekrevolutie.nl


Els van de Schoot 2022, life coach & HGV'er

Elisa van de Schoot

Initiator & Host

elisa@ethiekrevolutie.nl

bestuur 2023-2027

Van links naar rechts: Myrthe de Vries (penningmeester), Elisa van de Schoot (Voorzitter) en Bart-Jan Dokter (secretaris)

In het kort:

Wat leuk dat je ons e-festival wilt ondersteunen!

Hoewel we open staan voor allerlei samenwerkingsvoorstellen, werken we op dit moment samen in de volgende vormen:

 • Sprekers
 • Sponsors
 • Affiliates (promotie)
 • Wereld verbeterende webshops
 • Vrijwilligers

Overigens zijn de rollen vaak met elkaar te combineren, afhankelijk van jouw situatie en wensen. Zo kan je bijvoorbeeld spreker én affiliate zijn.

Heb jij zin om bij te dragen? Mail ons op mirjam@ethiekrevolutie.nl

Success message!
Warning message!
Error message!