jouw Ethiek Revolutie info pagina

Kom jij bijdragen aan het e-festival?

Samen naar een Betere Wereld

17-25 Februari 2024

  • algemeen

  • Sprekers

  • sponsors

  • affiliates

  • webshops

Over het Ethiek Revolutie e-festival

17-25 Februari 2024

Het Ethiek Revolutie e-festival beantwoordt de vraag: "Hoe kan ik als individu het grootst mogelijke verschil maken voor een betere wereld?"

Ethiek Revolutie e-festival - Betekenisvol Leven - Els van de Schoot

Is het zinvol om tijd en energie te steken in plastic-vrij leven, en hoe dan? Of kost dat veel te veel tijd en kan je maar beter alleen veganistisch eten? Wat kan je nu eigenlijk doen aan armoede, oorlogen en discriminatie? En wat als je van al die compassievolle vragen zelf heel moe wordt? Het Ethiek Revolutie e-festival biedt de oplossing door deze vragen voor te leggen aan zo’n 20 experts.

In een serie van inspirerende webinars met verschillende sprekers en organisaties worden de meest effectieve strategieën op tafel gelegd, zodat bezoekers direct veranderingen kunnen aanbrengen in hun leven.

Kortom, we willen de wereld mooier maken door mensen te informeren en te inspireren direct betere ethische keuzes te maken in hun dagelijkse leven. Meer begrip, meer geluk, een betere plek om met zijn allen te wonen.

Wij vinden het belangrijk dat het festival voor iedereen toegankelijk is en daarom is het festival gratis (bekijk de inschrijfpagina).

Wel worden er Vriendenkaartjes verkocht, die het mogelijk maken om alle webinars ook na het festival terug te kijken. Ook ontvangen deze ‘vrienden’ andere extra’s (denk aan e-books van de sprekers, zoals een veganreceptenboekje, meditaties, handleiding om duurzamer te leven, enz.).

De opbrengsten van de Vriendenkaartjes gaan naar de sprekers, affiliates en de organisatie. De organisatie heeft echter geen winstoogmerk en zal haar opbrengsten gebruiken om de volgende edities te financieren. 

Ben jij erbij?
We kijken uit naar je reactie!

Met hartelijke groet,

Els van de Schoot
Initiator & Host

Mirjam den Braven
Organisator

ps. Kijk hierboven bij de tabs die voor jou relevant zijn:
Info voor: sponsors | sprekers | affiliates | webshops

Success message!
Warning message!
Error message!